Kunst

Galerie & Co wil kunst ontdoen van haar elitaire imago: Kunst is er voor iedereen. Geen poespas, gewoon een mooie winkel om echte kunst te kopen. En, misschien wel het belangrijkste, kunst moet betaalbaar zijn en blijven.

Daarnaast willen wij graag een podium bieden aan de vele kunstenaars die prachtig werk maken maar geen ruimte hebben om te exposeren. Er zijn in Nederland zo'n tienduizend professionele kunstenaars waarvan slechts een gering aantal de veilingen en galeries haalt. Het werk van al die andere kunstenaars blijft onbekend. Galerie & Co wil met haar concept deze kunstenaars een podium bieden.

  • Kunstenaars kunnen één of meer strekkende meters wand huren om hun werk te exposeren. Ook de huur van vitrines en sokkels behoort tot de mogelijkheden. De kunstenaar heeft zo de vrijheid het werk naar eigen inzicht op te hangen of te presenteren.
  • Galerie & Co maakt een strenge selectie uit het aanbod van kunstenaars. Gekeken wordt naar kwaliteit, concept en originaliteit. Er is ruimte voor een grote diversiteit aan kunststijlen. Zo is er naast schilderijen ook ruimte voor tekeningen, sculpturen, art-prints, foto's, sierraden enzovoort.
  • Kunst bij Galerie & Co krijgt geen rood stickertje. Is een werk verkocht, dan kan de koper het direct meenemen. De kunstenaar kan vervolgens weer nieuw werk plaatsen.
  • Elke twee maanden is er weer nieuw werk te bezichtigen bij Galerie & Co.
  • Galerie & Co biedt alle exposerende kunstenaars een eigen pagina op haar website. Na afloop van de twee maandelijkse verkoopperiode blijven de kunstwerken voor een jaar op deze website te bezichtigen en te koop.

Kunstenaars die belangstelling hebben voor het huren van verkoopruimte bij Galerie & Co, kunnen voor nadere informatie en voorwaarden contact opnemen met Jan-Erik Barendsen.


Collectie

Onder collecties verstaan we verzamelobjecten met een bijzondere waarde. Dit kan variëren van een verzameling dinky toys uit de jaren vijftig, klein zilverwerk uit de erfenis van oma tot art deco meubelen.
  • Verzamelaars kunnen vitrine of andere verkoopruimte huren, om hun verzamelobjecten te koop aan te bieden. Hij heeft zo de vrijheid de collectie naar eigen inzicht te presenteren.
  • De (verzamel)objecten die worden aangeboden, worden zonder bekendmaking van naam verkocht.
  • Galerie & Co maakt een strenge selectie uit het aanbod van collectie.
  • Galerie & Co biedt alle exposerende verzamelaars een eigen pagina op haar website.
Verzamelaars die belangstelling hebben voor het huren van verkoopruimte bij Galerie & Co, kunnen voor nadere informatie en voorwaarden contact opnemen met Annemiek van der Krabben.